ecosta
palvelut

Kasvatetaan liiketoimintaasi verkossa

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

verkkosivut

Web design

Verkkosivut, jotka tuottavat tulosta.

Verkkosivut ovat iso osa asiakkaan ostopolkua. Toimivassa digimarkkinoinnissa asiakas löytää mainosten ja hakukoneen kautta verkkosivuillesi. Laadukkaat verkkosivut tekee kävijöistä asiakkaita.

Miksi toteutamme sivut Webflow'lla?
● Webflow'lla on mahdollista rakentaa sivuista elävät.
● Ylläpito ja muutokset on helppo hoitaa.
● Tekninen laatu ja nopeus on ykkösluokkaa.
● Rajattomat visuaaliset mahdollisuudet.


Tutustu verkkosivupalveluun tarkemmin

Visuaalinen ulkoasu
Viimeistelty ulkoasu, laadukkaat kuvat ja looginen rakenne antaa asiakkaalle luotettavan ja ammattimaisen kuvan yrityksestänne. Visuaalinen ulkoasu on suuri osa asiakkaan ostopolkua.
nopeus
Webflow tuottaa puhdasta ja optimoitua koodia kaikille laitteille, joten sivut ovat aina nopeat eivätkä vaadi erillistä ylläpitoa, kuten esimerkiksi Wordpress. Kun sivut ovat nopeat ja responsiiviset myös puhelimella, on asiakkaan mieluisa vierailla sivuilla ja näkyvyys Googlessa tuottaa tuloksia.
hakukoneoptimointi
Hakukoneoptimoinnilla saadaan verkkosivuille näkyvyyttä Googlessa. Verkkosivujen tekninen toteutus on pohjana hakukoneoptimoinnille. Kun verkkosivut on rakennettu teknisesti hyvin, Google antaa sivuille paremman arvosanan.
Interaction design
Interaktiiviset ja elävät nettisivut antavat asiakkaalle laadukkaan ja luotettavan kokemuksen, joka helpottaa heidän ostopäätöstä.
tavoitteena myynnin lisääminen
Jokaisella nettisivulla on tarkoitus. Se voi olla myynti, liidien kerääminen tai yhteydenotto. Suunnittelemalla nettisivut optimaalisesti, voidaan kävijät ohjata sujuvasti haluttuun tavoitteeseen.
kävijäseuranta
Kävijäseuranta mahdollistaa dataan ja faktoihin perustuvaa markkinoinnin johtamista. Tämä on erittäin tärkeää tavoitteellisessa digimarkkinoinnissa.

brändi ja media

brändi ja media

brändi ja media

We create brands

brändi ja media

brändi ja media

brändi ja media

We create brands

Branding & media

Tehdään brändistäsi ainutlaatuinen.

Tehokkain tapa kasvattaa yritystäsi digitaalisilla alustoilla on laadukkaan kuva- ja videosisällön tuottaminen. Aktiivinen ja huomiota herättävä sometili on avain kävijämäärien ja asiakkaiden lisäämiseen.
ota yhteyttä
katso portfoliomme

Tutustu mediapalveluihin tarkemmin

valokuvaus
Huomion herättäminen netissä on kovaa kilpailua. On tärkeää luoda yhteys asiakkaaseen ja tehdä vaikutus, joka jää mieleen. Laadukkaat, persoonalliset ja tarinaa kertovat kuvat ovat loistava ratkaisu parantaa näkyvyyttä verkossa!
graafinen suunnittelu
Yrityksen visuaalinen ilme kertoo yrityksestä paljon sanomatta sanaakaan.

Toteutamme:
- Logot
- Menut
- Julisteet
- Mainokset

Kysy, niin me autamme!
videokuvaus
Tehokkain tapa saada viestisi ja tarinasi kerrottua on laadukas videotuotanto.

Toteutamme:
- Mainosvideot
- Tuotevideot
- Musiikkivideot
- Somevideot

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

markkinointi

Markkinoidaan siellä, missä asiakkaasi viettävät aikaa.

Tehdään sinulle räätälöity markkinointistrategia, jolla tavoitat kohderyhmäsi. Markkinointimme on dataan perustuvaa ja ihmislähtöistä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
ota yhteyttä

Tutustu digimarkkinointiin tarkemmin

google-mainonta
Hakusanamainonta on hyvä tapa hankkia asiakkaita, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita.

Googlessa tehdään yli 8 miljardia hakua päivässä, Suomessa niistä tehdään yli 30 miljoonaa. Kannattaa siis hyödyntää näkyvyys Googlessa mainonnan ja hakukoneoptimoinnin avulla!

Hakusanamainonta eli SEA (Search Engine Advertising) on maksettua mainontaa Googlen hakukoneessa. Sitä ei tule sekoittaa hakukoneoptimointiin SEO (Search Engine Optimation), joka on keino nostaa sivujesi orgaanista näkyvyyttä hakukoneessa.

Ennen kampanjan aloittamista tehdään avainsanatutkimus. Avainsanatutukimuksessa etsitään hakusanoja ja termejä, joita ihmiset kirjoittavat Googleen. Tutkimalla toimialaasi liittyviä hakusanoja, pystyy mainokset kohdentamaan optimaalisesti oikealle yleisölle. Google-mainonnan kohdentamiseen on myös muita keinoja kuten iän, sukupuolen, sijainnin tai kiinnostuksenkohteiden mukaan kohdentaminen.

Hakusanamainonnalla haetaan useimmiten konversioita, joten jokainen klikki maksaa. Laskeutumissivu, eli sivu mihin mainosta klikannut päätyy, tulee olla helposti navigoitavissa. Laskeutumissivulla on iso rooli hakusanamainonnassa, sillä sivun latausnopeus, visuaalisuus ja käyttökokemus vaikuttavat suoraan asiakkaan käyttäytymiseen nettisivuilla.
Sosiaalisen median ulkoistaminen
Nykyään somesta on muodostunut isoimpia digitaalisen kaupankäynnin alustoja. Sitä hyödyntämällä voit tuoda brändisi näkyville, tavoitat asiakkaasi ja luot arvoa ja luottamusta yrityksellesi. Tavoitteellisella sisällöntuotannolla sitoutat uusia ja vanhoja asiakkaitasi pysymään asiakkainasi, sillä laadukas sometili on kilpailuetu.

Sosiaalinen media koostuu monesta eri kanavasta, joissa on mahdollista löytää oma kohdeyleisö postaamalla brändiisi liittyvää sisältöä. Sosiaalisen median ulkoistamisen hyötyjä ovat:

- Orgaanisen näkyvyyden kasvattaminen
- Vanhojen asiakkaiden uudelleenkohdentaminen
- Liikenteen ohjaaminen nettisivuille
- Kohderyhmien tavoittaminen
- Uuden kysynnän luonti
- Hyvä tapa kerätä asiakaspalautetta
- Brändin vahvistaminen

Aktiivisen, laadukkaan, ja tuloksia tuottavan sometilin ylläpitämiseen ja luomiseen tarvitaan työtä, aikaa ja osaamista. Sosiaalisessa mediassa algoritmin optimoiminen ja strategian luominen tekevät laadukkaan sisällön jakamisesta tavoitteellista ja tuloksellista. Houkutteleva sometili on brändisi mukainen ja trendeistä tietoinen, sillä sosiaalinen media on jatkuvassa muutoksessa.
Instagram- ja Facebook-mainonta
Mainokset sosiaalisessa mediassa toimivat myyntisuppilon kärkenä. Facebook- ja Instagram-markkinointi on loistava tapa lisätä yhteydenottoja ja myyntiä, sillä mainosten kohdentaminen ja pyörittäminen perustuu tarkkaan analytiikkaan ja dataan.

Instagram- ja Facebook-mainonnalla tavoitat yleisösi visuaalisen tarinankerronnan avulla. Parhaiten tuottavia käyttötilanteita Instagram- ja Facebook-mainonnalle ovat:

- Tuotteen myyminen verkkokaupassa
- Palvelun myyminen verkkosivuillaRekrytointimainonta
- Liidien kerääminen
- Brändin näkyvyyden kasvattaminen
- Tapahtumapromootio

Markkinointipalvelumme on läpinäkyvää ja dataan perustuvaa. Haluaisitko tietää paljonko yhden konversion tai klikkauksen hinta on? Tai kuinka paljon maksaa tuhannen henkilön tavoittaminen? Dataan perustuva markkinointi ja visuaalisesti tarinaa kertovat mainokset tuottavat tuloksia. Työmme on optimoida ja jatkuvasti kehittää mainoskampanjoita niin, että ne jäävät kohderyhmäsi mieleen ja ovat mahdollisimman kustannustehokkaita.

"Aliquam vitae ante ipsum. Pellentesque eleifend massa ac dolor gravida lacinia."

Sarah Pratt

Walt Disney

"Quisque id elit semper, vehicula tellus in, posuere lacus. Curabitur nisi eros, finibus ac eleifend."

Kelsey Baine

Airtable

"Cras enim odio, imperdiet nec lacus quis, dictum egestas ante. Viva condim mi nibh auctor."

Sarah Macky

Stripe

"Duis quis dui nulla. Nam cursus non purus ut sodales. Cras cond, ipsum nec cursus feugiat."

Alex Morton

Microsoft

"Morbi vel sapien dignissim, commodo nunc eget, finibus teros aliqua iaculis diam."

Terry Gilbert

Facebook
Prev
Next

aloitetaan keskustelu

aloitetaan keskustelu

aloitetaan keskustelu

aloitetaan keskustelu

Luodaan asiakaskokemus, josta sana kiertää!

ota yhteyttä