MENU

VERKKOSIVUT EDISTÄMÄÄN YRITYKSESI Liiketoimintaa

Tiimimme valmiina
uusiin haasteisiin

Tavoitteenamme on luoda yrityksellesi kotisivut, jotka todella tukevat liiketoimintaasi. Kotisivut, jotka saavat asiakkaat ottamaan yhteyttä tai suorittamaan muita tavoitteitasi tehokkaasti.

Millaiset ovat tavoitteelliset verkkosivut?

Verkkosivujen tehtävänä on poistaa ostamisen epävarmuutta luomalla asiakkaalle ostopäätöstä varten tarvittavat tiedot ja mahdollisuuden tutustua yritykseen. Tuotteisiin, palveluihin ja niiden hintoihin tutustutaan useimmiten verkkosivuilla. Menestyvät verkkosivut auttavat asiakkaita tekemään ostopäätöksen.

Pelkkä tiedon tarjoaminen ei kuitenkaan riitä saavuttamaan verkkosivujen tavoitteita, vaikka se olisikin laadukasta. Mielikuvilla on merkittävä vaikutus markkinoinnissa ja myynnissä. Siksi on tärkeää panostaa myös laadukkaaseen käyttöliittymään ja visuaaliseen ilmeeseen. Ihmiset haluavat ostaa yrityksiltä, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä myös digitaalisessa ympäristössä.
Kotisivut yritykselle

Miksi valita meidän tekemät verkkosivut?

Asiakaskäyttäytymisen tutkiminen eri aloilla on ollut keskeinen osa työtämme. Tämä tutkimus auttaa meitä hahmottamaan, mitkä ratkaisut kotisivuilla tuottavat parhaiten tulosta.

Kun tilaat meiltä kotisivut yritykselle, et saa pelkkää digitaalista käyntikorttia, vaan tavoitteita ajavan myyntikoneen. Myynnin lisäksi kotisivuilla on mahdollista automatisoida liiketoimintaa ja eri toimintojen avulla luoda lisäarvoa asiakkaille.

Digikumppanina autamme myös kotisivujen ylläpidossa ja päivittämisessä. Näin sinulle jää aikaa oman liiketoiminnan pyörittämiseen.

Verkkosivut arvokellojen myyntiin

Toteutimme verkkosivut, logon ja CMS sisällönhallintajärjestelmän kellojen myyntiprosessia helpottamaan. Uusien sivujen myötä saatiin myös kalliit ylläpitokustannukset eliminoitua. Suunnittelussa panostettiin helppokäyttöisen ja kilpailijoista erottuvan sivuston luomiseen.

Kokeile sivuja
iphone
sipilankello.fi

Webflow kotisivut

Webflow mahdollistaa laadukkaat, yrityksesi mukana skaalautuvat verkkosivut no-code / low-code ratkaisuna. Rakentamamme sivut ovat aina nopeat, turvalliset, hakukoneystävälliset sekä kaikilla laitteilla toimivat.

01

Nopeat

Toisin kuin useat muut työkalut, Webflow tuottaa laadukasta koodia täysin visuaalisella käyttöliittymällä. Google suosii nopeita sivuja hakukoneessaan!
02

Helppo päivittää

Webflow-alustalla verkkosivujen tekstien, kuvien ja muun sisällön päivittäminen onnistuu helposti myös sinulta. Asiakkaillemme tarjoamme ilmaista tukea aina tarvittaessa!
Letscamp nettisivut
03

Hakukoneoptimoidut

Webflowssa on sisäänrakennettuna kaikki tarvittavat SEO työkalut. Ei siis tarvita lisäosia laadukkaaseen hakukoneoptimointiin!
04

Täysin räätälöidyt

Webflow kotisivut saadaan täysin yrityksesi näköiseksi. Ei siis valmiiden pohjien rajoitteita! Kotisivujesi ulkoasuun meillä on 100% tyytyväisyystakuu!
Verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja Webflow - Shopify integraatiolla. Näin saamme täysin räätälöidyn ulkoasun kaikilla verkkokaupalle olennaisilla ominaisuuksilla

Täysin räätälöity ulkoasu
Helppokäyttöinen
Markkinoinnin työkalut
Ylläpitopalvelu

Webflow verkkosivuilla on helppoa päivittää ja muokata tekstejä, kuvia ja muuta sisältöä. CMS sisällönhallintajärjestelmän jatkuva ylläpitäminen vie kuitenkin aikaa. Voit ulkoistaa meille sivujesi ylläpidon ja jatkokehityksen tarpeidesi mukaisesti.

Täysin tarpeesi mukaan
Kuukausittainen tai projektikohtainen hinnoittelu, sinä päätät!
Nykyinen ylläpitäjä lopettanut? Siirretään sivusi Webflow-alustalle!
Hakukonenäkyvyys

Jokaiseen tekemäämme kotisivuun sisältyy tekninen hakukoneoptimointi. Se ei kuitenkaan aina riitä Googlen kärkisijoille. Tarjoamme myös laajaa hakukoneoptimointia hakusanatutkimuksilla ja sisällöntuotolla sekä Googlen hakusanamainontaa.

Lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita
SEO & SEM
Analytiikka ja data

Verkkosivujen toiminnot

Verkkosivut tuovat yritykselle arvoa myynnin ja markkinoinnin perustana netissä. Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt toiminnot säästävät aikaasi ja tukevat liiketoimintasi kasvua.

Yrityksille hyödyllisiä verkkosivuston toimintoja

● Sisällönhallintajärjestelmä
● Verkkokauppa
● Kirjautumisportaalit ja lukittu sisältö
● Kauppapaikat
● Automaatiot
● Ajanvarausjärjestelmä
● Tarjouslaskuri
● Live chat / chat robotit
● Monikielisyys
● Asiakasdatan keruu
● Sähköpostilistan kerääminen
● Yhteys suoraan Whatsappiin tai sähköpostiin

Asiakasdatan keruu

Keräämme asiakasdataa Google Analytics työkalua hyödyntämällä. Näin saamme helposti selville kävijämäärät, mitä kautta kävijä on tullut, Millä sivuilla on käytetty eniten aikaa, Mistä maasta tai kaupungista kävijöitä tulee ja muuta hyödyllistä dataa. Asiakasdata on arvokasta markkinoinnin tehostamisessa, sillä päätökset voidaan tehdä analytiikkaan perustuen.

Kasvun kumppanisi digitaalisilla alustoilla

Asiantuntijatiimimme tukenasi

Laaja osaaminen ja kokemus
Yhteistyöverkostomme käytettävissäsi
Suora kommunikointi
Ecosta
Casper Löfgren
CEO
casper@ecosta.fi
Alex Rautala
Marketing & Development
alex.rautala@ecosta.fi

Muutamme "hyvä olla olemassa" sivuista arvokkaan osan liiketoimintaasi.

Panostamme verkkosivujen käyttäjäkokemukseen ja liiketoimintaasi edistäviin toimintoihin. Laadukas verkkosivu on yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu.
UX & UI
DEVELOPMENT
SEO

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita

Olemme aina puhelinsoiton päässä! Tarjoamme asiakkaillemme ilmaista asiakastukea. Meille voit halutessasi ulkoistaa verkkosivujesi ylläpidon.
Asiakastuki
Yhteistyökumppani
Avaimet käteen palvelu

Miten projekti etenee?

Tehokas ja systemaattinen prosessi johtaa nopeaan sekä laadukkaaseen toimintaan. Tärkeimpänä tavoitteena on ymmärtää visiosi ja tarpeesi sivuille. Jos et ole täysin varma, suunnitellaan se yhdessä!
01. yhteydenotto & Kartoitus

Aluksi keskustellaan sivujen sisällöstä, rakenteesta ja visuaalisesta suunnasta. Tarjoamme teidän tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun ja kokoamme budjettiehdotuksen.

02. Suunnittelu & demo

Allekirjoitamme palvelusopimuksen, jonka jälkeen suunnittelemme ja rakennamme demo sivuston palaverin, sisällön ja materiaalien perusteella.

03. Kehitys & muutokset

Käydään läpi mahdolliset muutokset sivujen sisältöön ja ulkoasuun. Kun ollaan 100% tyytyväisiä, teemme kattavan hakukoneoptimoinnin julkaisua varten.

04. Testaus & julkaisu

Testataan ja varmistetaan sivujen toimivuus kaikilla laitteilla sekä julkaistaan sivut!

Miten luomme Onnistuneet verkkosivut

YHTEYDENOTTO & KARTOITUS
1

Aloitetaan

Aluksi keskustellaan sivujen sisällöstä, rakenteesta ja visuaalisesta suunnasta. Tarjoamme teidän tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun ja kokoamme budjettiehdotuksen.

SUUNNITTELU & DEMO
2

Suunnitellaan

Allekirjoitamme palvelusopimuksen, sekä suunnittelemme ja rakennamme demo sivuston palaverin, sisällön ja materiaalien perusteella. Kun suunnitelma sisällöstä, rakenteesta ja ulkoasusta on valmis, rakennamme projektin Webflowssa.

KEHITYS & MUUTOKSET
3

Tekninen toteutus

Luomme sivut suunnitelman mukaisesti. Demon valmistuttua käydään läpi mahdolliset muutokset sivujen sisältöön ja ulkoasuun. Kun ollaan 100% tyytyväisiä, teemme teknisen hakukoneoptimoinnin julkaisua varten.

TESTAUS & JULKAISU
4

Julkaistaan sivut

Testataan ja varmistetaan sivujen toimivuus kaikilla laitteilla. Julkaistaan ja lisätään sivut hakukoneisiin asiakkaiden löydettäväksi.

YLLÄPITO & JATKOKEHITYS
5

Huolenpito

Verkkosivujen ylläpito on tärkeä osa yrityksesi markkinointia. Sivujen sisältö tulee olla ajantasalla. Webflowssa on mahdollista päivittää sisältöä itse, tai voitte ulkoistaa tämän kokonaan meille!

Verkkosivut elävät ja kasvavat yrityksesi mukana. Olemme yhteistyökumppanisi myös sivujen jatkokehityksessä tunti- tai projektihinnalla.

Usein kysytyt kysymykset

Rakennatteko verkkosivuja vain Webflow alustalle?

Kyllä! Webflow mahdollistaa nopeat, turvalliset ja yrityksesi tarpeisiin skaalaantuvat sivut. Webflow:n etuna on myös helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä sisään rakennetut hakukoneoptimoinnin työkalut.

Paljonko nettisivut maksaa?

Nettisivujen hinta lasketaan projektin tarpeiden mukaan. Hintaan vaikuttaa työn laajuus, sekä tarvittavat toiminnot. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiisi sopiva ratkaisu ilmaisessa kartoituspalaverissa!

Kauanko nettisivujen tekeminen kestää?

Projektin laajuudesta, sisällöstä ja toiminnoista riippuen projekti kestää yleensä 1-6 viikkoa.

Verkkotunnus, isännöinti ja yrityksen sähköpostit

Autamme domainin hankkimisessa tai siirtämisessä ja yhdistämisessä uusiin sivuihin. Verkkosivujen isännöinti tapahtuu Webflowssa.

Sähköpostit saadaan myös hankittua/pidettyä.

Voinko ylläpitää valmiita verkkosivuja itse?

Kyllä! Projektiin sisältyy sisällön päivittämisen käyttökoulutus. Halutessasi voit myös ulkoistaa ylläpidon meille tarpeisiisi räätälöitynä.

Sisältyykö hakukoneoptimointi kotisivuihin?

Projektiin sisältyy tekninen hakukoneoptimointi. Kauttamme saa myös laajan hakukoneoptimoinnin, jossa keskitytään hakusanatutkimukseen ja sisältöön.

Mitä jos tarvitsen apua sivujen valmistumisen jälkeen?

Meiltä saa aina tarvittaessa ilmaista asiakastukea! Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia yhteistöitä, joissa kaikki voittaa.

Kuka kirjoittaa tekstit ja hankkii kuvat nettisivuille?

Useimmiten sisältö on sinun vastuulla. Tiedät kuitenkin parhaiten toiminnastasi.

Tarvittaessa voimme tuottaa kaiken sisällön sivuille lisäpalveluna.

Button Text