MENU

VERKKOKAUPPA
Shopify + Webflow

Tiimimme valmiina
uusiin haasteisiin

Verkkokauppojen suunnittelussa keskitymme asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseen. Tavoitteenamme on ymmärtää käyttäjien tarpeet perusteellisesti ja toteuttaa verkkokaupat niin, että ne palvelevat asiakkaita selkeästi, suoraviivaisesti ja luotettavasti.

Verkkokaupasta ostaminen

Miksi Shopify?

Shopify on nykyään yksi maailman laajimmin käytetyistä verkkokauppa-alustoista. Sen avulla verkkokauppiaat voivat helposti myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita yrityksensä verkkokaupassa, myymälöissä sekä sosiaalisen median kanavissa. Shopify tarjoaa monipuoliset työkalut ja toiminnot, jotka helpottavat liiketoiminnan hallintaa ja mahdollistavat vaivattoman myynnin eri alustoilla.

Ratkaisumme

Shopify on johtava alusta verkkokauppojen toiminnallisuuksien rakentamiseen, mutta visuaalisesti se on rajoitettu valmiiden pohjien käyttöön ja tuunaamiseen. Integroimalla Shopifyn loistava toiminnallisuus Webflown rajattomiin suunnittelumahdollisuuksiin, saadaan rakennettua ainutlaatuisia ja tehokkaita verkkokauppoja, joiden päivittäminen onnistuu itse ilman koodaustaitoja.
Webflow
Udesly
Shopify
Seyvan verkkokauppa

SEYVANTM

Rakensimme seyvan.fi verkkokaupan Webflow + Shopify integraatiolla. Tavoitteena oli luoda tyylikäs ja helppokäyttöinen alusta luksus vaatteiden myyntiin.

Yrityksellesi sopiva verkkokauppa

01

Helppokäyttöinen

Shopify-alustalla Verkkokaupan hallinnointi on tehty helpoksi. Keskityt vain tuotteiden myymiseen!
02

Täysin räätälöity ulkoasu

Rakennamme verkkokaupan Webflowssa, jossa saamme ulkoasun täysin yrityksesi näköiseksi. Siirrämme koodin Webflowsta Shopifyyn, jossa pääset hallinnoimaan kauppaa helposti.
Seyvan verkkokauppa puhelimella
03

Raportointi

Shopify-alustalla on kattavat työkalut analytiikan seuraamiseen. Olet siis kokoajan kartalla myynnistäsi!
04

Turvallinen

Shopifyn tarjoama 128-bittinen salausmekanismi takaa, että kaikki asiakkaan ja verkkokaupan välinen tiedonvaihto on tiukasti salattu ja suojattu.
Hakukonenäkyvyys

Jokaiseen tekemäämme kotisivuun sisältyy tekninen hakukoneoptimointi. Se ei kuitenkaan aina riitä Googlen kärkisijoille. Tarjoamme myös laajaa hakukoneoptimointia hakusanatutkimuksilla ja sisällöntuotolla sekä Googlen hakusanamainontaa.

Lisää näkyvyyttä, lisää asiakkaita
SEO & SEM
Analytiikka ja data

Kasvun kumppanisi digitaalisilla alustoilla

Asiantuntijatiimimme tukenasi

Laaja osaaminen ja kokemus
Yhteistyöverkostomme käytettävissäsi
Suora kommunikointi
Ecosta
Casper Löfgren
CEO
casper@ecosta.fi
Alex Rautala
Marketing & Development
alex.rautala@ecosta.fi

Rakennamme laadukkaan, myyntiin optimoidun verkkokaupan yrityksellesi

Panostamme käyttäjäkokemukseen ja liiketoimintaasi edistäviin toimintoihin. Laadukas verkkokauppa on yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu verkossa.
UX & UI
DEVELOPMENT
SEO

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita

Olemme aina puhelinsoiton päässä! Tarjoamme asiakkaillemme ilmaista asiakastukea. Koulutamme verkkokauppasi käyttöönoton, joten voit itse hallinnoida kauppaasi!
Asiakastuki
Yhteistyökumppani
Avaimet käteen palvelu

Miten luomme Myyvän verkkokaupan

YHTEYDENOTTO & KARTOITUS
1

Aloitetaan

Aluksi keskustellaan sisällöstä, rakenteesta toiminnallisuuksista sekä visuaalisesta suunnasta. Tarjoamme teidän tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun ja kokoamme budjettiehdotuksen.

SUUNNITTELU & DEMO
2

Suunnitellaan

Allekirjoitamme palvelusopimuksen, sekä suunnittelemme ja rakennamme demon palaverin, sisällön ja materiaalien perusteella. Kun suunnitelma sisällöstä, rakenteesta ja ulkoasusta on valmis, rakennamme projektin Webflowssa Shopifyn täysin räätälöidyksi teemaksi.

KEHITYS & MUUTOKSET
3

Tekninen toteutus

Luomme sivut suunnitelman mukaisesti. Demon valmistuttua käydään läpi mahdolliset muutokset sivujen sisältöön ja ulkoasuun. Kun ollaan 100% tyytyväisiä, siirrämme koodin Shopify-alustalle ja etenemme tuotteiden lisäämiseen ja kaupan käyttöönottoon.

TESTAUS & JULKAISU
4

Julkaistaan verkkokauppasi

Testataan ja varmistetaan verkkokaupan toimivuus kaikilla laitteilla. Julkaistaan ja lisätään sivut hakukoneisiin asiakkaiden löydettäväksi.

YLLÄPITO & JATKOKEHITYS
5

Huolenpito

Shopify kauppaa on helppo hallinnoida itse!

Verkkokauppa elää ja kasvaa yrityksesi mukana. Olemme yhteistyökumppanisi myös sivujen jatkokehityksessä tunti- tai projektihinnalla.

Usein kysytyt kysymykset

Rakennatteko verkkokauppoja vain Webflow + Shopify ratkaisulla?

Kyllä! Webflow mahdollistaa laadukkaan koodin rakentamisen vähäisellä koodin kirjoittamisella. Shopify on tehokas ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta.

Näin saamme luotua täysin räätälöityjä kokemuksia laadukkailla toiminnallisuuksilla.

Paljonko Shopify-alustan ylläpitäminen maksaa?

Shopify-alusta on halvimmillaan saatavilla edullisesti noin 30 euron kuukausihintaan ja sisältää kaikki olennaiset työkalut, jotka auttavat sinua menestymään verkkokaupassasi.

Onko Shopify-alustalla mahdollista integroida erilaisia maksutapoja?

Kyllä, Shopify tarjoaa laajan valikoiman maksutapoja kuten verkkopankki, kortti, Klarna, Mobilepay, Applepay ja muita maksutapoja, joihin voit integroida verkkokauppasi.

Voinko käyttää Shopify-alustaa kansainvälisesti?

Kyllä, Shopify-alustaa voi käyttää kansainvälisesti. Se tukee eri valuuttoja, kansainvälisiä maksutapoja, monikielistä kommunikaatiota ja mahdollistaa räätälöidyn toimitusasetusten asettamisen eri maihin. Shopifyn avulla voit laajentaa verkkokauppaasi globaalisti ja tarjota paikallisesti sopeutettuja ostokokemuksia asiakkaille ympäri maailmaa.

Button Text