Edistykselliset toiminnot
vauhdittamaan kasvua

Verkkosivuston toiminnot ovat korvaamattomia liiketoiminnan kasvattamisessa

Sivustolle

integroidut

toiminnot


Mahdollistamme erilaisten toimintojen lisäämisen verkkosivuille käyttämällä kolmannen osapuolen integraatioita tai itse räätälöityä koodia. Nämä integraatiot ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Webflown tapa integroida lisäosia säästää sivuston muistia ja latausaikoja, eikä lisäosia tarvitse jatkuvasti korjailla.

Millaisia toimintoja toteutamme?

Verkkokauppa

Toteutamme verkkokauppoja integroimalla Shopifyn toiminnot Webflow verkkosivuihin.

Näin mahdollistamme verkkokauppojen ainutlaatuisen suunnittelun ja toteutuksen ilman valmiiden pohjien rajoitteita.

Kauppapaikka

Webflow, Memberstack, Airtable ja Zapier ovat erilaisia web-kehitystyökaluja, joita yhdistämällä toteutamme monipuolisen ja laadukkaan kauppapaikan.

Ajanvarausjärjestelmä

Yhdistämme sivuillesi ajanvarausjärjestelmän, jossa asiakkaasi voivat varata ajan palvelullesi helposti ja nopeasti.

Tarjouslaskuri

Korko-, rahoitus-, ja tarjouslaskurit helpottavat asiakkaan ostopäätöstä ja luovat paremman asiakaskokemuksen yrityksellesi.

Verkkokaupat

Shopify on johtava alusta verkkokauppojen toiminnallisuuksien rakentamiseen, mutta visuaalisesti se on rajoitettu valmiiden pohjien käyttöön ja tuunaamiseen. Integroimalla Shopifyn loistava toiminnallisuus Webflown rajattomiin suunnittelumahdollisuuksiin, saadaan rakennettua ainutlaatuisia ja tehokkaita verkkokauppoja, joiden päivittäminen onnistuu itse ilman koodaustaitoja. Näihin alustoihin on myös paljon liiketoimintaa kehittäviä lisäosia ja toiminnallisuuksia kuten sähköpostimarkkinoinnin automatisointi, asiakaspalautteen kerääminen ja chat toiminto.

Verkkosivujen toiminnot

Verkkosivut tuovat yritykselle arvoa myynnin ja markkinoinnin perustana netissä. Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt toiminnot ovat erittäin hyödyllisiä liiketoiminnan kasvattamisessa.

Yrityksille hyödyllisiä verkkosivuston toimintoja

● Sisällönhallintajärjestelmä
● Verkkokauppa
● Kirjautumisportaalit ja lukittu sisältö
● Kauppapaikat
● Ajanvarausjärjestelmä
● Tarjouslaskuri
● Live chat / chat robotit
● Monikielisyys
● Asiakasdatan keruu
● Sähköpostilistan kerääminen ja automatisointi
● Yhteys suoraan Whatsappiin tai sähköpostiin

AI-teknologian tuomat mahdollisuudet

Ai-teknologia on tietokoneen kyky suorittaa tehtäviä, jotka vaativat ihmisen älykkyyttä. Se on kehittynyt huimasti viime vuosina ja on nyt saatavilla monille eri aloille. Sen kehityksen myötä on mahdollista toteuttaa entistä käytännöllisempiä toimintoja yritysten liiketoiminnan tueksi.

Verkkosivut autokaupalle myynnin tehostamiseen

Sandcarilta puuttui verkkosivut kokonaan. Suunnittelimme ja Rakensimme verkkosivut myynnin tehostamiseen. Toteutimme sivuille helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän, joten autoja on kätevää lisätä ja poistaa itse. Autojen ostoa helpottamaan loimme filtteröintisysteemin ja rahoituslaskurin. Jokaisen auton pystyy myös jakamaan kaverille helposti yhdellä klikkauksella.

15%

ROI increase

60k

Monthly website visits

Kokeile sivuja
www.sandcar.fi
Usein kysytyt kysymykset

Can you guarantee results?

Want to make sure your design is amazing? I offer a 100% satisfaction guarantee - you'll love the results. My process is tailored to each individual client, making sure that your specific needs are met. And of course, the end result will be optimized for great results. Get in touch today and let's get started on creating something incredible!

What programs do you design in?

If you're looking for top-notch design, you've come to the right place. I design using figma and webflow to create beautiful, engaging designs that are sure to impress. Your satisfaction is my top priority, so I'll make sure the final product is optimized for great results. Let me help you take your project to the next level with my expert design skills.

How many revisions do I get?

You get up to six revisions. We make sure to take care of the little details so you can focus on what's important - your business. We'll work with you until your project is perfect, and we guarantee good results. So go ahead and take the plunge - revisions will always be there to help you out.

How fast will I receive my design?

Imagine having a brand-new website in just two months! Not only will it be designed to perfection, but it will also be optimized for great search engine results. I'll work with you to create beautiful, effective solutions that will get your brand the attention it deserves. So what are you waiting for?