MENU

VERKKOSIVUJEN TOIMINNOT Yrityksesi tukena

Tiimimme valmiina
uusiin haasteisiin

Mahdollistamme erilaisten toimintojen lisäämisen verkkosivuille integraatioilla tai räätälöidyllä koodilla. Verkkosivujen toiminnoilla ja automaatioilla säästät aikaa ja vaivaa!

Kotisivut yritykselle

Millaisia toimintoja toteutamme?

Toteutamme toimintoja asiakaskokemuksen parantamiseen ja liiketoiminnan automatisointiin hyödyntämällä no-code / low code ratkaisuja kuten Webflow, Airtable, Zapier, Memberstack.

Hyödyllisiä toimintoja ovat esimerkiksi tarjouslaskuri, ajanvarausjärjestelmä, chat-robotti tai lomakkeiden datan ohjaaminen esitteisiin ja muihin asiakirjoihin.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle monipuoliset, tarpeisiisi räätälöidyt verkkosivutoiminnot, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja auttavat sinua menestymään verkossa. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä tarpeesi ja luomme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Jutta kaksonen LKV

Toteutimme verkkosivut ja Airtable järjestelmän, josta kohteiden lisääminen onnistuu verkkosivuille ja Oikotielle samasta paikasta. Sivuilla on myös automatisoituja lomakkeita, joilla asiakkaan on helppo täyttää kohteen tiedot, jotka saadaan automaattisesti Airtable järjestelmään ja PDF esitteeksi.

Kokeile sivuja
iphone
juttakaksonen.fi

Verkkosivujen toiminnot

Verkkosivut tuovat yritykselle arvoa myynnin ja markkinoinnin perustana netissä. Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt toiminnot säästävät aikaasi ja tukevat liiketoimintasi kasvua.

Yrityksille hyödyllisiä verkkosivuston toimintoja

● Sisällönhallintajärjestelmä
● Verkkokauppa
● Kirjautumisportaalit ja lukittu sisältö
● Kauppapaikat
● Automaatiot
● Ajanvarausjärjestelmä
● Tarjouslaskuri
● Live chat / chat robotit
● Monikielisyys
● Asiakasdatan keruu
● Sähköpostilistan kerääminen

Asiakasdatan keruu

Keräämme asiakasdataa Google Analytics työkalua hyödyntämällä. Näin saamme helposti selville kävijämäärät, mitä kautta kävijä on tullut, Millä sivuilla on käytetty eniten aikaa, Mistä maasta tai kaupungista kävijöitä tulee ja muuta hyödyllistä dataa. Asiakasdata on arvokasta markkinoinnin tehostamisessa, sillä päätökset voidaan tehdä analytiikkaan perustuen.

Kasvun kumppanisi digitaalisilla alustoilla

Asiantuntijatiimimme tukenasi

Laaja osaaminen ja kokemus
Yhteistyöverkostomme käytettävissäsi
Suora kommunikointi
Ecosta
Casper Löfgren
CEO
casper@ecosta.fi
Alex Rautala
Marketing & Development
alex.rautala@ecosta.fi

Muutamme "hyvä olla olemassa" sivuista arvokkaan osan liiketoimintaasi.

Panostamme verkkosivujen käyttäjäkokemukseen ja liiketoimintaasi edistäviin toimintoihin. Laadukas verkkosivu on yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu.
UX & UI
DEVELOPMENT
SEO

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita

Olemme aina puhelinsoiton päässä! Tarjoamme asiakkaillemme ilmaista asiakastukea. Meille voit halutessasi ulkoistaa verkkosivujesi ylläpidon.
Asiakastuki
Yhteistyökumppani
Avaimet käteen palvelu
Button Text